Companii

Teraplast va primi un ajutor de stat de 6,8 mil. euro, jumătate din valoarea a trei proiecte de investiţii

Teraplast va primi un ajutor de stat de 6,8 mil. euro,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.11.2018, 00:06 929

Compania creează 160 de locuri de muncă.

Grupul producător de materiale de construcţii Teraplast, controlat de omul de afaceri Dorel Goia, a primit un ajutor de stat în valoare de 6,8 milioane de euro, potrivit unui anunţ publicat pe Bursa de Valori Bucureşti. Banii vor reprezenta o parte dintr-o investiţie totală de 15 mi­lioane de euro pentru trei proiecte depuse prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie.

„Implementarea celor trei proiecte depuse de Teraplast, Depaco şi Teraglass va începe imediat“, spun reprezentanţii Teraplast.

Cele trei proiecte de investiţii vizează TeraPlast (producător de ţevi, granule şi profiluri din PVC), unde este estimată o investiţie de 6,2 mi­lioane de euro în echipamente pentru divizia de mase plastice a gru­pului, Depaco (producător de ţiglă metalică) cu o investiţie de 5,2 mi­lioane de euro într-o nouă unitate de producţie în Băicoi, judeţul Prahova şi TeraGlass (pro­du­cător de ferestre şi uşi din PVC), care va aplica pentru ajutor de stat cu un proiect de investiţii de 3,5 mi­lioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO