Companii

THR Marea Neagră scoate la vânzare şase hoteluri de pe litoral şi încă atâtea spre închiriere. „Turismul rămâne un segment important, dar schimbăm direcţia strategică“

THR Marea Neagră scoate la vânzare şase hoteluri de pe...

Autor: Miruna Diaconu

12.12.2022, 09:30 817

THR Marea Neagră, controlată de Transilvania Investments, scoate şase hoteluri la vânzare şi încă şase spre închiriere, ceea ce înseamnă că după încheierea licitaţiilor, compania nu va mai avea niciun hotel sub management propriu.

„Turismul rămâne un segment important în portofoliul Transilvania Investments, se schimbă doar direcţia strategică. Ne dorim ca resursele investiţionale alocate pentru dezvoltarea activelor din turism să fie folosite în cel mai eficient mod, să creăm o reţea în care acestea să se completeze“, spun reprezentanţii Transilvania Investments. THR Marea Neagră este controlată în proporţie de 78,6% de către Transilvania Investments.

La începutul lunii noiembrie, THR Marea Neagră a convocat acţionarii în data de 29 noiembrie pentru a aproba închirierea sau vânzarea unor active de pe litoral.

Printre activele propuse s-au numărat Complexul Brad-Bran-Bega, Complex Venus, Hotel Minerva, Complex Diana, Hotel Jupiter, Grup Gospodăresc Eforie şi Ateliere din staţiunea Eforie Nord, Complex Măgura, Băi Reci nămol şi Complex Capitol din Eforie Sud, Grup Gospodăresc Jupiter, Restaurant Pelican şi teren liber în suprafaţă de 21.366 mp din staţiunea Saturn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO