Companii

ThyssenKrupp va livra scările, trotuarele rulante şi lifturile la Pasajul Basarab

ThyssenKrupp va livra scările, trotuarele rulante şi lifturile la Pasajul Basarab

Autor: Mediafax

10.03.2011, 23:50 65

ThyssenKrupp Elevatorva livra scările, trotuarele rulante şi ascensoarele pentruproiectul Pasajului Basarab din Bucureşti, printr-un contract de2,5 mil. euro, cel mai mare acord încheiat până în prezent înRomânia de divizia de ascensoare a grupului industrial germanThyssenKrupp.

"Contractul a fost semnat în ianuarie şi trebuie să se finalizezeîn vară", a declarat directorul general al ThyssenKrupp ElevatorRomânia, Cristian Bourceanu. El a precizat că acordul a fostîncheiat cu asocierea FCC (Spania)-Astaldi (Italia), contractorulgeneral al proiectului de realizare a pasajului.

Contractul prevede livrarea a patru scări rulante şi a patruascensoare pentru accesul la staţia multimodală de pe podulhobanat, dar şi a şase trotuare rulante, care vor face legăturaîntre peronul Gării de Nord şi baza scărilor rulante.

ThyssenKrupp Elevator România vrea să-şi extindă operaţiunile prinpreluarea portofoliului de contracte de întreţinere a ascensoarelorde la unii jucători locali şi şi-a propus să revină în acest an larulajul de 27 mil. lei (6,4 mil. euro) înregistrat în2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO