Companii

ThyssenKrupp va livra scările, trotuarele rulante şi lifturile la Pasajul Basarab

ThyssenKrupp va livra scările, trotuarele rulante şi lifturile la Pasajul Basarab

Autor: Mediafax

10.03.2011, 23:50 60

ThyssenKrupp Elevatorva livra scările, trotuarele rulante şi ascensoarele pentruproiectul Pasajului Basarab din Bucureşti, printr-un contract de2,5 mil. euro, cel mai mare acord încheiat până în prezent înRomânia de divizia de ascensoare a grupului industrial germanThyssenKrupp.

"Contractul a fost semnat în ianuarie şi trebuie să se finalizezeîn vară", a declarat directorul general al ThyssenKrupp ElevatorRomânia, Cristian Bourceanu. El a precizat că acordul a fostîncheiat cu asocierea FCC (Spania)-Astaldi (Italia), contractorulgeneral al proiectului de realizare a pasajului.

Contractul prevede livrarea a patru scări rulante şi a patruascensoare pentru accesul la staţia multimodală de pe podulhobanat, dar şi a şase trotuare rulante, care vor face legăturaîntre peronul Gării de Nord şi baza scărilor rulante.

ThyssenKrupp Elevator România vrea să-şi extindă operaţiunile prinpreluarea portofoliului de contracte de întreţinere a ascensoarelorde la unii jucători locali şi şi-a propus să revină în acest an larulajul de 27 mil. lei (6,4 mil. euro) înregistrat în2009.

AFACERI DE LA ZERO