Companii

Tibor Tatár, Futureal: După investiţiile în rezidenţial din România, vom veni şi cu birouri şi centre comerciale

Tibor Tatár, Futureal: După investiţiile în rezidenţial din România, vom veni şi cu birouri şi centre comerciale

Tibor Tatár, CEO dezvoltare retail şi comercial, membru al Consiliului de administraţie al Futureal: Pentru birouri sunt şansele cele mai mari (să investim - n.red.) la Bucureşti. Dezvoltările de retail sunt oportunistice de obicei. În acest moment avem terenuri pentru dezvoltări de proiecte rezidenţiale, nu pentru birouri. Pentru acestea din urmă analizăm piaţa.

Autor: Bogdan Alecu

18.06.2019, 20:20 178

Grupul Futureal din Ungaria, fondat de familia Futú la începutul anilor 2000 şi devenit unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa, are în plan să construiască la Bucureşti atât centre comerciale, cât şi birouri.

La intrarea pe o nouă piaţă Futureal merge întâi cu divizia de rezidenţial - Cordia -, pentru ca ulterior să intre cu compania principală pentru a dezvolta centre comerciale şi birouri. Acelaşi model îl aplică şi în România.

„Cordia este «pionierul» pe o piaţă nouă, după care urmează intrarea Futureal. Un proiect rezidenţial poate fi mic, însă un centru comercial sau un proiect de birouri nu are cum să fie de mici dimensiuni. Un proiect de 5.000 mp de birouri nu este suficient pentru nicio piaţă, însă oriunde poţi începe cu câteva sute de apartamente“, a spus Tibor Tatár, CEO dezvoltare retail şi comercial, membru al Consiliului de administraţie al Futureal.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO