Companii

Timişoara a intrat pe radarul marilor lanţuri internaţionale de hoteluri

Timişoara a intrat pe radarul marilor lanţuri...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

31.07.2018, 00:07 2748

Fraţii Cristescu, cei mai importanţi investitori în hoteluri din Timişoara, vor construi un hotel cu 200 de camere şi apartamente ce va avea sigla lanţului ibis.

Astfel, compania Hotel Development a semnat cu lanţul hotelier Orbis, care administrează hotelurile ibis, un contract de management pentru o perioadă iniţială de 15 ani, pentru primul hotel ibis din Timişoara.

Hotelul este programat să se deschidă în trimestrul patru din 2020.

Piaţa din Timişoara devine din ce în ce mai atractivă pentru dezvoltarea de hoteluri, în condiţiile în care în prezent singurul hotel de brand internaţional din oraşul de pe Bega este NH. Restul hotelurilor au branduri locale.

De asemenea, în acelaşi an urmează să fie deschis şi primul hotel Radisson Blu din Timişoara şi al treilea sub acest brand din România, după cel de pe Calea Victoriei din Bucureşti şi cel din Braşov, ce urmează a fi inaugurat anul viitor, conform celor mai recente date.

Hotelul Radisson Blu din Timişoara va avea 160 de camere şi va fi o componentă integrantă din proiectul imobiliar mixt ISHO din Timişoara care cuprinde peste 1.000 de apartamente şi 50.000 mp de birouri.

Astfel, prin noile investiţii anunţate, companiile hoteliere  se pregătesc pentru anul 2021, an în care Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO