Timişoara a intrat pe radarul marilor lanţuri internaţionale de hoteluri

Secțiune susținută de Medlife Logo

31 iul 2018 Autor: Mădălina Panaete

Fraţii Cristescu, cei mai importanţi investitori în hoteluri din Timişoara, vor construi un hotel cu 200 de camere şi apartamente ce va avea sigla lanţului ibis.

Astfel, compania Hotel Development a semnat cu lanţul hotelier Orbis, care administrează hotelurile ibis, un contract de management pentru o perioadă iniţială de 15 ani, pentru primul hotel ibis din Timişoara.

Hotelul este programat să se deschidă în trimestrul patru din 2020.

Piaţa din Timişoara devine din ce în ce mai atractivă pentru dezvoltarea de hoteluri, în condiţiile în care în prezent singurul hotel de brand internaţional din oraşul de pe Bega este NH. Restul hotelurilor au branduri locale.

De asemenea, în acelaşi an urmează să fie deschis şi primul hotel Radisson Blu din Timişoara şi al treilea sub acest brand din România, după cel de pe Calea Victoriei din Bucureşti şi cel din Braşov, ce urmează a fi inaugurat anul viitor, conform celor mai recente date.

Hotelul Radisson Blu din Timişoara va avea 160 de camere şi va fi o componentă integrantă din proiectul imobiliar mixt ISHO din Timişoara care cuprinde peste 1.000 de apartamente şi 50.000 mp de birouri.

Astfel, prin noile investiţii anunţate, companiile hoteliere  se pregătesc pentru anul 2021, an în care Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Timisoara
, lanturi internationale de hoteluri
, brand
, hotel
, apartamente
, hoteluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide