Companii

Timişorenii de la Casa Rusu intră în retail şi cu magazine de format mare: primul are 6.000 de metri pătraţi şi a necesitat investiţii de 1,5 mil. euro

Timişorenii de la Casa Rusu intră în retail şi cu magazine de format mare: primul are 6.000 de metri pătraţi şi a necesitat investiţii de 1,5 mil. euro

Cristian Rusu, acţionar al grupului Rus Savitar - Casa Rusu: Vrem să investim mult mai departe pe partea de retail, pentru că ne dorim să avem un segment de retail proporţional cu mărimea şi capacitatea de producţie.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.07.2016, 00:06 1270

Casa Rusu, compania de retail a produ­că­torului timişorean de mobilier Rus Savitar, vine pe piaţă cu primul format de magazin de mari dimensiuni şi spune că ar putea ajunge la patru astfel de unităţi până la finalul lui 2017.

Retailerul, controlat de familia Rusu, inaugurează astăzi în cadrul centrului comercial Vitantis Shopping Center din Bucureşti un magazin de 6.000 de metri pătraţi, dintre care 2.000 de metri pătraţi sunt alocaţi produselor de amenajare şi decorare a locuinţei. Ivestiţia se ridică la 1,5 milioane de euro. Aceasta este cea de-a 18-a unitate proprie sub brandul Casa Rusu, dar prima pe o suprafaţă mare.

„Estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Vi­tantis va fi de 3 milioane de euro până la finele anului în curs. Până la sfârşitul anului viitor, vom avea cel puţin alte trei deschideri – la Braşov, Cluj şi Timişoara, tot cu unităţi de tipul superstore, cu suprafeţe între 6.000 şi 8.000 de metri pătraţi, în vreme ce celelalte magazine ale noastre au între 1.000 şi 4.000 de metri pătraţi“, a spus Cristian Rusu, acţio­nar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO