Companii

Tina R vine în locul cafenelei Costa Coffee în Piaţa Romană

Tina R vine în locul cafenelei Costa Coffee în Piaţa Romană

Autor: Cristina Roşca

25.08.2011, 14:31 492

Retailerul local de modă Tina R va deschide un magazin în spaţiul care a aparţinut anterior cafenelei Costa Coffee din piaţa Romană, din apropierea clădirii facultăţii de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice.

Rareş Jianu, unul dintre fondatorii Tina R, a spus ca va deschide al doilea magazin al brandului din piaţa Romană, după ce în urmă cu circa o lună a fost inaugurat un magazin Tina R în apropiere de magazinul Dika din zonă.

Reprezentanţii Coffee Management, care deţin franciza pentru Costa Coffe, nu au putut fi contactaţi pentru a explica motivele pentru care a fost închisă cafeneaua.

Compania Coffee Management a intrat în insolvenţă în mai 2010. Potrivit informaţiilor publicate la Ministerul de Finanţe, compania avea în 2009 o cifră de afaceri de 4,9 mil. lei (1,16 mil. euro), pierderi de 1,4 mil. lei (0,3 mil. euro) şi datorii totale de 5,8 mil. lei (1,37 mil. euro). În acelaşi an compania administra o reţea de nouă cafenele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO