Companii

Ţinta: dezvoltarea internaţională. Producătorul Alexandrion preia un distribuitor de băuturi din Cipru şi semnează astfel prima achiziţie externă

Nawaf Salameh, preÅŸedinte ÅŸi fondator al Alexandrion Group

Nawaf Salameh, preÅŸedinte ÅŸi fondator al Alexandrion Group

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.07.2019, 18:43 182

Aceasta este a doua tranzacÅ£ie importantă în ultimii doi ani în domeniul băuturilor pentru grupul condus de Nawaf Salameh ♦ Grupul a intrat ÅŸi în domeniul hotelier ÅŸi al vinurilor, tot prin tranzacÅ£ii.

Alexandrion Group, cel mai mare producător local de bău­turi spirtoase, va prelua dis­tribuitorul de băuturi V.M. Cavaway din Cipru, dez­voltat de antreprenorul Vasos Moiseos ca parte a strategiei grupului de a-şi extinde prezenţa pe pieţele internaţionale.

Preluarea V. M. Cavaway, tranzacţie care trebuie să primească avizul Consiliului Con­curenţei din Cipru, vine după ce în 2017 Alexandrion Group a deschis un bi­rou dedicat operaţiunilor internaţionale la Nico­sia (Cipru), având în vedere că pro­du­sele companiei ajung în peste 50 de ţări din lume. În 2018, grupul a anunţat înfiinţarea unei reprezentanţe în Brazilia ce gestio­nea­ză atât operaţiunile din America de Sud, cât şi construcţia celei mai mari distilerii în New York. De altfel, Alexandrion Group va des­chi­de o fabrică de băuturi spirtoase peste Ocean.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO