Companii

Tipografia Artprint a bugetat investiţii de 5 mil. lei în 2022 pentru eficientizarea activităţii: „Este mai degrabă un an al conservării şi al protejării businessului“

Tipografia Artprint a fost înfiinţată în februarie 1990 de către Miron Răsuceanu.

Tipografia Artprint a fost înfiinţată în februarie 1990 de către Miron Răsuceanu.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.07.2022, 16:15 211

Compania, deţinută de familia Răsuceanu, cu acţionar principal Cezar Alexandru Răsuceanu (99% din acţiuni), a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 39 de milioane de lei, în creştere cu 16% faţă de anul precedent.

Artprint, prima tipografie privată de după 1990, are un buget de investiţii de 5 milioane de lei pentru 2022, banii fiind orientaţi către eficientizarea activităţii. Unele proiecte au fost deja implementate, în vreme ce altele sunt încă în curs. Este vorba despre achiziţia unei maşini de înfoliat cărţi şi reviste, a unei ghilotine şi a unei maşini de tipar plan.

„Planurile de dezvoltare se referă strict la creşterea eficienţei interne, înţelegând mai degrabă că e un an al conservării şi al protejării businessului propriu. Situaţia economică actuală (din România - n. red.), precum şi cea din apropierea graniţelor României ne fac să fim mai degrabă pesimişti în ceea ce priveşte stabilitatea şi predictibilitatea în anul 2022“, au spus reprezentanţii Artprint ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie - ediţia 2022, care a apărut recent pe piaţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO