Companii

To-do-list-ul directorilor de HR în 2015, discutat la HR Insider

HR Insider este un eveniment prin care periodic se organizează întâlniri cu experţi în domeniul HR pentru a discuta pe marginea celor mai importante teme din acest sector. Foto: Bogdan Iordache

HR Insider este un eveniment prin care periodic se organizează întâlniri cu experţi în domeniul HR pentru a discuta pe marginea celor mai importante teme din acest sector. Foto: Bogdan Iordache

Autor: Adelina Mihai

10.11.2014, 00:04 933

ZFCorporate, platforma online de ştiri cu plată a Ziarului Financiar, organizează vineri, 14 noiembrie 2014, o nouă ediţie a dezbaterilor lunare HR Insider, evenimentul care aduce lunar la aceeaşi masă experţi în domeniul resurselor umane. Tema abordată în această ediţie este „To do list: care sunt priorităţile HR-ului în 2015?“ şi are ca scop identificarea principalelor direcţii de investiţii ale bugetului de HR de anul viitor, având în vedere că în prezent în companii se stabilesc bugetele pentru 2015.

Identificarea domeniilor în care se vor face angajări sau creşteri salariale, „radiografierea“ nevoilor de programe de training din companii, dar şi stabilirea unor obiective prioritare pentru directorii de resurse umane şi consultanţii prezenţi la eveniment sunt doar câteva dintre tematicile care vor fi abordate în discuţii. În plus, în urma dezbaterii se va stabili care a fost progresul înregistrat în companiile din România după implementarea unor programe relativ noi, cum sunt cele de tipul „managementul performanţei“ sau „managementul talentelor“.

Un alt subiect de actualitate care va fi discutat în cadrul evenimentului este modul în care companiile vor folosi bugetele eco­nomisite din reducerea CAS cu 5% la an­gajator aplicată începând cu această toamnă. 

Peste 90 de directori de resurse umane, şefi ai firmelor de recrutare, CEO sau directori financiari, consultanţi, traineri, headhunteri, manageri ai programelor oferite de şcolile de afaceri şi absolvenţi de EMBA sau MBA au participat la primele 13 ediţii ale dezbaterii HR Insider, organizate până în prezent de ZF Corporate. Printre directorii de HR care au mai participat la discuţiile altor ediţii se află Ioana Marcu (Orange), Carmen Dumitrache (Medicover), Florin Tătaru (Enel), Grigoriada Stroe (Ubisoft), Brânduşa Fecioru (TotalSoft), Monica Băluţă (MedLife), Monica Vieriţă (Luxoft), Alina Rădulescu (Scandia) sau Oana Fărcăşanu (Danone).

Cele mai importante declaraţii din cadrul evenimentului vor apărea în secţiunea Profesii a ZFCorporate încă de vineri, începând cu ora 16.

HR Insider este un eveniment prin care periodic se organizează întâlniri cu experţi în domeniul HR pentru a discuta pe marginea celor mai importante teme din acest sector. Cele mai importante declaraţii şi înregistrarea video a acestora se regăsesc în secţiunea Profesii de pe ZFCorporate (www.zfcorporate.ro/profesii)

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO