• Leu / EUR4.8909
  • Leu / GBP5.7696
  • Leu / USD4.7450
Companii

Tobias Matter, Bosch: Birourile din România sunt responsabile de proiectele de fuel cell şi management de baterie. Când ne uităm după noi angajaţi, am început să ne uităm şi la elevi de liceu pentru a-i recruta după absolvire

Tobias Matter, Bosch: Birourile din România sunt responsabile de proiectele de fuel cell şi management de baterie. Când ne uităm după noi angajaţi, am început să ne uităm şi la elevi de liceu pentru a-i recruta după absolvire

Tobias Matter, directorul Centrului de Inginerie Bosch Planul pentru interzicerea motoarelor cu ardere internă după 2035 nu va duce la un impact asupra mediului dacă Snu sunt identificate soluţii şi pentru maşinile cu combustie care deja sunt pe drumuri.

Autor: Bogdan Alecu

01.07.2022, 18:40 139

♦ Bosch îşi consolidează activităţile de dezvoltare în România şi poziţia strategică în cadrul reţelei sale globale de inginerie, prin extinderea Centrului de Inginerie Bosch în Bucureşti, în cadrul sediului central al companiei ♦ Aici, inginerii vor lucra la proiecte de ultimă generaţie pentru dezvoltarea de soluţii în ariile mobilităţii automatizate, electrice şi conectate ♦ Bosch îşi consolidează activităţile de dezvoltare în România şi poziţia strategică în cadrul reţelei sale globale de inginerie, prin extinderea Centrului de Inginerie Bosch în Bucureşti, în cadrul sediului central al companiei ♦ Aici, inginerii vor lucra la proiecte de ultimă generaţie pentru dezvoltarea de soluţii în ariile mobilităţii automatizate, electrice şi conectate.

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj şi-a crescut constant activităţile de dezvol­tare în ultimii ani. Acesta deţine diverse proiecte globale şi are peste 1200 de ingineri care lucrează la soluţii pentru mobilitatea viitorului.

„În Cluj există o motivare, o idee că pot schimba ceva şi sunt tot mai multe companii care vin acolo. Ne extindem şi în Bucureşti pentru a avea şi aici divizia de cer­cetare şi dezvoltare. La Cluj lucrăm la sistemul de pilă de com­bustibil - fuel cell, lucrăm la sistemul de electri­ficare, la soft­ware pentru unitatea cen­trală a maşinilor electrice, pe care le şi producem acolo. A­vem proiecte şi idei şi inovaţii acolo şi scopul este de a fa­ce devoltare cap-coa­dă, de la proiec­tare, dez­voltare, hardware, meca­nică, totul în activitatea de inginerie, inclusiv produc­ţie. Ca Bosch suntem în Bucureşti de 28 de ani şi vedem că şi în Bucureşti putem genera ino­vaţie. Am fost la Tech Week şi am văzut idei foarte bune. Şi la Bucureşti există talente şi ne uităm şi aici pentru noi angajaţi pentru dezvol­tarea în România“, explică Tobias Matter - direc­to­rul Centrului de Inginerie Bosch.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8909
Diferență: -0,3687
Ieri: 4.9090
Azi: 4.7450
Diferență: -0,0926
Ieri: 4.7494
Azi: 5.7696
Diferență: -0,5858
Ieri: 5.8036
Azi: 5.0380
Diferență: -0,1783
Ieri: 5.0470