Companii

Top 10 al celor mai bune companii aeriene din lume. Vezi aici dacă ai călătorit în avioanele lor

Top 10 al celor mai bune companii aeriene din lume. Vezi aici dacă ai călătorit în avioanele lor

Foto: Mihai Dascalescu

Autor: Mirabela Tiron

09.11.2011, 16:27 853

Qatar Airways, compania aeriană a statului Qatar, a fost numită anul acesta cea mai bună companie aeriană din lume, potrivit Sky Trax.

Compania de consultanţă Sky Trax din Marea Britanie este cea care a realizat cercetarea în rândul a 18,8 milioane de pasageri din 100 de ţări pentru acordarea acestor premii. Cel mai important criteriu care s-a luat în considerare în realizarea acestui top a fost satisfacţia clienţilor.

Cu compania Qatar Airways, care operează şi de pe aeroportul Bucureşti zboruri spre Doha, au călătorit peste 10 milioane anul trecut.

Locul doi în topul celor mai bune companii din lume îl ocupă Singapore Airlines, care nu are zboruri din România. La nivel internaţional a atas milioane de passageri.

Următoarele locuri sunt ocupate de Asiana Airlines, Cathay Pacific Airways, Thai Airways International, Etihad Airways, Air New Zealand, Qantas Airways, Turkish Airways şi Emirates. Dintre acestea doar Turkish Airways are curse directe din Bucureşti spre Istanbul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO