Companii

Top ZF 100 cele mai valoroase companii din România. Cine au fost campionii din 2006 încoace. Cinci companii au rezistat în top zece timp de treisprezece ani: OMV Petrom, Hidroelectrica, Romgaz, Orange şi BRD

Top ZF 100 cele mai valoroase companii din România. Cine...

Autor: Dana Ciriperu

23.11.2018, 00:06 585

Catalogul Top 100 cele mai valoroase companii din România, realizat în colaborare cu casa de investiţii Capital Partners, a ajuns la ediţia a treisprezecea.

Treisprezece ediţii. Doi lideri: OMV Petrom şi Hidroelectrica. Numeroase schimbări în top zece care au surprins transformările economiei lo­cale: de la clasamente dominte la vârf de sectorul ban­car, de telecom, la cele cu energia pe primele trei poziţii şi până la intrarea Daciei în top cinci -  pri­ma companie din zona de producţie industrială care şi-a făcut loc între cele mai valoroase afaceri locale.

Anuarul Top 100 cele mai valoroase com­panii din România este realizat de la prima ediţie în cola­borare cu casa de investiţii BT Capital Part­ners. De doi ani, evaluarea băncilor este realizată de firma de evaluare Veridio.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO