Companii

Topanel Râmnicu Vâlcea, cu afaceri de 194 mil. lei în 2020: Majorarea preţului produselor finite poate duce la scăderea cererii de panouri termoizolante şi o orientare către materiale ce pot substitui produsul nostru

Topanel are o fabrică la Râmnicu Vâlcea, iar în toamna anului trecut avea în lucru o a doua unitate de producţie, situată exact lângă cea existentă deja.

Topanel are o fabrică la Râmnicu Vâlcea, iar în toamna anului trecut avea în lucru o a doua unitate de producţie, situată exact lângă cea existentă deja.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.06.2021, 19:00 6769

Compania se aşteaptă la un an plin de provocări şi foarte dinamic şi are în plan câteva investiţii, cu un buget total de 39,4 milioane de lei.

Producătorul de panouri termoizolante Topanel din Râmnicu Vâlcea, controlat de o companie din Cipru şi condus de Sorin Boureanu, se aşteaptă la o scădere a interesului pentru produsele pe care le fabrică, în condiţiile creşterii costurilor cu materia primă.

„Lipsa materiilor prime şi/sau preţul în continuă creş­te­re al acestora, ce determină majorarea preţului pro­du­selor finite, pot duce, pe termen mediu şi lung, la o scă­dere a cererii pentru panouri termoizolante şi o orientare a clienţilor către materiale de construcţii ce pot substitui produsul nostru şi asupra cărora nu au intervenit creşteri accelerate ale preţului“, spun reprezentanţii Topanel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO