Companii

Topul celor mai dinamice companii din Sibiu

Autor: Adriana Rosoga

28.10.2010, 23:05 153

Munca, economisirea şi investiţiile corecte sunt suportul pentru creşterea unei afaceri, iar resursele obţinute în perioada de prosperitate nu trebuie risipite, ci investite în afaceri profitabile, a spus Ilie Vonica, preşedintele distribuitorului de medicamente Polisano, la evenimentul organizat la Sibiu, unde ZF şi compania de private equity Enterprise Investors a premiat cele mai dinamice companii din regiunea Transilvania-Banat.

"Principala măsură pe care mediul politic ar trebui să o ia pentru a sprijini mediul de afaceri este să asigure predictibilitatea fiscală. Aceasta îi ajută pe antreprenori să-şi întocmească bugetele corect, pe baze stabile", consideră omul de afaceri sibian care conduce un holding farmaceutic cu afaceri de 320-330 mil. euro.

ZF şi Enterprise Investors au premiat ieri la Sibiu cele mai dinamice companii din zona Transilvania-Banat, pe prima poziţie situându-se compania Bayer Construct din Harghita, care a înregistrat în perioada 2007-2009 o creştere a cifrei de afaceri compusă pe ultimii doi ani de 2.100%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO