Companii

Topul celor mai ieftine benzinării Petrom din Capitală

Topul celor mai ieftine benzinării Petrom din Capitală

Autor: Roxana Petrescu

04.05.2011, 23:50 3791

Cea mai ieftină benzină Petrom din Bucureşti este în Ferentari,iar cea mai scumpă pe Dorobanţi. Datele, care arată că cea mai marecompanie petrolieră din România ţine cont de puterea de cumpărare alocuitorilor Bucureştiului, apar pentru prima dată pe site-ulPetrom.

Compania austriacă a decis săptămâna trecută să nu mai publiceun indice de referinţă a preţurilor la carburanţi construit pe bazamediei tuturor preţurilor din cele 550 de benzinării ale sale, cipublică preţul actualizat la fiecare benzinărie. În Bucureşti suntsub 50 de benzinării Petrom. Afişarea datelor nu permiteevidenţierea unui preţ minim sau maxim pe ţară şi nici pe regiuni.În Vaslui, una dintre cele mai sărace zone ale României, un litrude benzină costă 5,39 de lei.

Vedeţi aici topul celor maiieftine benzinării din Bucureşti

Cel mai ieftin litru de benzină Premium fără plumb 95 dinCapitală se poate cumpăra dintr-o benzinărie Petrom localizată pestrada Toporaşi, nr. 1B, sector 5, cu 5,23 lei. Astfel, pe stradacare leagă Prelungirea Ferentari de Şoseaua Giurgiului, un plin debenzină costă 261,5 lei. La polul opus, pe Calea Dorobanţilor, nr.180, zonă cunoscută pentru cafenele costisitoare şi chiriile mari,se gă­seşte cel mai scump litru de benzină din Bucureşti dinreţeaua Petrom - 5,42 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO