Topul celor mai mari antreprenori din Republica Moldova. Pentru prima dată, ZF merge la Chişinău alături de Banca Transilvania pentru o conferinţă economică

4 iul 2018 Autor: Mădălina Panaete

Cea mai mare companie antreprenorială din Republica Moldova este distribuitorul de produse farma Dita Estfarm, fondat de Iurie Chirtoacă, arătă clasamentul furnizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova.

Dita Estfarm este urmată în top de către retailerul Moldretail Group, una dintre companiile din grupul fondat de Vasile Drăgan. Cei doi antreprenori sunt unii dintre cei mai importanţi actori din businessul din Republica Moldova, acolo unde toate firmele au afaceri cumulate de peste 13 mld. euro anual, conform firmei de consultanţă Gateway & Partners. 

La Chişinău, Ziarul Financiar va organiza împreună cu Banca Transilvania şi Victoriabank pe 12 iulie conferinţa „Republica Moldova - România. Investiţii, comerţ, finanţare“, prin care vrea să găsească manageri şi cele mai bune idei pentru creşterea economică, dar şi pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale şi de business peste Prut. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.07.2018

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, Republica Moldova
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide