TOPURI ZF

Topul celor mai mari reţele de farmacii din România

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 iul 2014 Autor: Ioana David

Numărul total de farmacii din România se apropie de 7.000 de unităţi, reţelele controlând aproape 20% din retailul farmaceutic. Dintre acestea, lanţul cu cea mai rapidă dezvoltare  a fost în ultimii ani Catena, parte a grupului Fildas.

Catena a devenit lider în urmă cu doi ani, depăşind Sensiblu la numărul de unităţi deţinute. 

Cele mai mari reţele de farmacii de pe piaţa locală, Catena, Sensiblu, Dona, Help Net şi Ropharma, au în continuare planuri de extindere. 

Grupul Fildas a început să-şi dezvolte propria reţea de farmacii în anul 2000, după ce a achiziţionat Argeşfarm, în cadrul unui proces de privatizare. La acea vreme, Argeşfarm opera o reţea de 60 de farmacii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, farmacii
, retele
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide