Companii

Topul naţional al firmelor, „cartea de vizită“ a economiei româneşti, are o istorie de 25 de ani

Topul naţional al firmelor, „cartea de vizită“ a...

Autor: Adelina Mihai

07.11.2018, 00:06 471

Peste 688.000 de companii au fost analizate pentru realizarea ediţiei din 2018 a Topului Naţional al Firmelor, clasamentul care le premiază pe cele mai performante companii din economie.

Anul 2018 marchează 25 de ani e la prima ediţie a Topului Naţional al Firmelor, clasamentul care le premiază pe cele mai performante companii din România, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

„Topul Naţional al Firmelor reprezintă cartea de vizită a economiei româneşti. Acest clasament ia calea ambasadelor României din străinătate şi al ambasadelor străine din România, îl promovăm în toate întâlnirile pe care le avem. Este util pentru toţi cei care caută un partener de afaceri sau vor să afle date financiare despre o societate, mai ales că firmele prezente în top nu au datorii la bugetul de stat, acesta fiind un criteriu de selecţie pentru realiza­rea topului“, a spus Mihai Daraban, pre­şedintele Ca­me­rei de Co­merţ şi In­dustrie a României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO