Companii

Touroperatorul german TUI a semnat cu Vard pentru construirea unei nave de croazieră

Navele sunt special concepute pentru croaziere în regiuni polare din zona Arctică şi din Antarctica, precum şi pentru operaţiuni în ape calde, pe Amazon.

Navele sunt special concepute pentru croaziere în regiuni polare din zona Arctică şi din Antarctica, precum şi pentru operaţiuni în ape calde, pe Amazon.

Autor: Mirabela Tiron

05.07.2018, 00:04 836

Coca navei va fi construită de Vard în România, iar beneficiarul este Hapag-Lloyd Cruises, o companie de croaziere, deţinută de TUI Group.

Vard Holdings Limited, unul dintre principalii constructori de nave la nivel mondial, a câştigat un nou contract pentru proiectarea şi construirea unei nave de expediţie de lux pentru compania germană Hapag-Lloyd Cruises. Coca va fi construită de Vard în România. Constructorul are un şantier naval în Tulcea şi unul la Brăila, însă oficialii companiei nu au precizat pe care şantier se va construi coca navei.

Noua navă de expediţie va face parte din seria Hapag-Lloyd Cruises Hanseatic, împreună cu cele două nave pe care Vard le are deja în construcţie pentru compania din Germania. Dezvoltate de Vard în colaborare cu Hapag-Lloyd Cruises, navele sunt special concepute pentru croaziere în regiuni polare din zona arctică şi din Antarctica, precum şi pentru operaţiuni în ape calde, pe Amazon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO