Companii

Traderul de combustibili Votrom, controlat de familia Tulvan din Oradea, şi-a bugetat pentru 2022 investiţii de peste 700.000 de euro în dezvoltarea parcului auto

Traderul de combustibili Votrom, controlat de familia...

Autor: Laurentiu Cotu

14.03.2022, 00:03 5098

Traderul de combustibili Votrom, controlat de familia Tulvan din Oradea, şi-a bugetat pentru 2022 investiţii de peste 700.000 de euro în creşterea parcului după ce anul trecut compania a investit peste 500.000 de euro în modernizarea parcului auto, aparatură şi tehnică de calcul, soft-uri şi aplicaţii IT, investiţii imobiliare.

Compania are contracte încheiate cu furnizori de produse petroliere precum Mol România, OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil, Orlen, Lotos sau Nis Petrol, potrivit informaţiilor existente pe site-ul companiei.

Printre produsele comercializate de Votrom se află motorină, benzină, păcură, combustibil termic lichid, combustibil lichid uşor, AdBlue, dar şi bitum. Votrom oferă şi servicii de transport, depozitare a combustibilului şi construirea de benzinării mobile.

Votrom a ajuns în prezent la 41 de angajaţi, cu contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, şi intenţionează să mai recruteze încă 7 oameni.Compania a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 669 mil. lei (aproximativ 135 mil. euro), în creştere cu circa 34% faţă de anul anterior, conform calculelor făcute de ZF pe baza datelor primite de la companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO