Companii

Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre, a avut exporturi de 200 mil. lei în 2021, plus 63% faţă de anul precedent

Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre,...

Autor: Florentina Niţu

31.05.2022, 07:00 431

Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre din România, a avut exporturi de 202 milioane de lei în 2021, aproape duble faţă de anul precedent, când au atins nivelul de 124 milioane de lei, conform datelor oferite de reprezentanţii grupului la solicitarea ZF cu ocazia realizării unei noi ediţii a catalogului „Cei mai mari jucători din economie“.

Transavia este unul dintre cele mai puternice businessuri de familie româneşti, cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă şi Ioan Popa, preşedintele şi fondatorul grupului a afirmat că în pofida noilor provocări în business apărute începând de anul trecut, cum sunt creş­terea explozivă a preţurilor la energie, gaze şi car­buranţi şi disfuncţionalităţile în lanţurile de aprovizionare, în cadrul grupului său controlează mai uşor costurile în creştere, dat fiind că este o afacere integrată.

„Transavia, o afacerea organizată într-un circuit integrat, în care noi creăm totul, de la bob la furculiţă, suportă mai uşor aceste presiuni externe şi înregistrează rezultate foarte bune atât pe piaţa internă, cât şi la export“, a precizat Ioan Popa.

În 2021, grupul Transavia a avut exporturi în valoare de 202 milioane de lei, aproape duble faţă de anul anterior, potrivit reprezentanţilor companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO