Companii

Transportatorul de marfă Blue River 78: Am comandat încă 50 de camioane, avem un buget de investiţii de 4 mil. euro

ANTREPRENORI LOCALI

De la data înfiinţării, în 2000, compania şi-a crescut anual afacerile şi numărul de angajaţi.

De la data înfiinţării, în 2000, compania şi-a crescut anual afacerile şi numărul de angajaţi.

Autor: Mirabela Tiron

17.03.2022, 17:00 212

♦ Transportatorul şi-a bugetat în acest an afaceri mai mari cu 15%.

Transportatorul de marfă Blue River 78 din Bucureşti, fondat în urmă cu mai bine de 20 de ani de doi fraţi, a finalizat anul trecut cu afaceri de 80 de milioane de lei, faţă de o cifră de afaceri  de 66 milioane de lei anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Pentru acest an am estimat o creştere cu până în 15%, există cerere pentru transport de marfă din sectorul farma şi al băuturilor răco­ritoare. Continuăm să investim în parcul auto, am comandat încă 50 de camioane, în total avem un buget de investiţii de 4 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Alexandru Păun, antreprenorul care a pus bazele companiei de transport Blue River 78 alături de fratele lui Marian Păun.

Compania a intrat anul trecut în topul celor mai dinamice firme de transport, cu afaceri în creştere cu 14% în 2020, potrivit datelor din anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România. Pandemia Covid-19 a prins compania cu un contract nou pe farma, camioanele au transportat de la medicamente la vaccinuri, ceea ce a asigurat creşterea transportatorului. Blue River 78 transportă şi mărfuri generale atât pe rute externe cât şi pe rute interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO