Companii

Transportatorul de marfă Grifon Serex din Focşani: Ne afectează creşterea preţului la motorină, la RCA, se anunţă un an dificil. Compania a finalizat cu afaceri de 55 mil. lei anul trecut

Transportul intern reprezintă 80% din business-ul Grifon Serex,  restul îl reprezintă transport intracomunitar cu camioane cu prelate.

Transportul intern reprezintă 80% din business-ul Grifon Serex, restul îl reprezintă transport intracomunitar cu camioane cu prelate.

Autor: Mirabela Tiron

22.02.2022, 17:15 82

Grifon Serex, un transportator de marfă din Focşani controlat de Viorel Trifan, a bugetat pentru anul  acesta afaceri  mai mari cu 15% după ce anul  trecut a finalizat cu 55 milioane de lei cifră de afaceri, dar proprietarul companiei spune că vede un an mai  dificil pe fondul creşterii preţurilor la motorină şi RCA.

„Ianuarie a fost mai slabă ca ianuarie anul trecut. Am bugetat o creştere cu 15% a cifrei de afaceri, dar se anunţă un an mai dificil. Ne afec­tează creşterea pre­ţului  la motorină, la RCA, faptul că găsim greu şoferi“, a spus pentru ZF Viorel Trifan, fondatorul com­paniei. El a pus ba­zele firmei în 1994 şi a crescut businessul în fiecare an.  Compania a intrat în topul celor mai dina­mice firme din transport după avansul afacerilor din 2020 (plus 9,5%), potrivit datelor din anuarul ZF Cele mai dinamice com­pa­nii din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO