Companii

Transportatorul de marfă Criboser din Oradea a ajuns la afaceri de 143 de mil. lei în 2022. „Am mai cumpărat 30 de camioane frigorifice“. Transportatorul, fondat în 2006, aduce pe importuri fructe, legume, carne şi medicamente din Germania, Olanda şi Polonia

Transportatorul de marfă Criboser din Oradea a ajuns la...

Autor: Mirabela Tiron

22.02.2023, 19:00 585

Criboser, companie de transport marfă la temperatură controlată din Oradea (judeţul Bihor), fondată în 2006 de un antreprenor local, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 143 milioane de lei, faţă de 88,8 milioane de lei anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Anul acesta a început mai slab faţă de primele luni de anul trecut. Tot pe importuri aducem mărfuri, carne, legume, fructe, medi­camente. Am mai cumpărat 30 de camioane frigorifice şi am ajuns la 180 de camioane în total. Noi găsim şoferi“, a spus pentru ZF Florian Bara, fondatorul companiei, care deţine 50% din acţiuni. Compania se ocupă exclusiv cu servicii de transport marfă în regim de temperatură controlată atât pe rute interne cât şi pe internaţional. Aproape 80% din transporturi sunt la nivel internaţional. Compania aduce pe importuri alimente din Germania, Olanda şi Polonia în România, de la fructe, legume, carne, peşte dar şi flori şi medicamente. Exporturi face din Ungaria spre vestul Europei.

Compania are clienţi din sectorul de bunuri de larg consum, medicamente, flori, chimice, dar şi automotive şi retail & fashion, potrivit datelor de pe site-ul companiei. Extinderea marilor lanţuri de magazine impulsionează însă în continuare businessul transportatorilor de marfă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO