Companii

Transportatorul de mărfuri fluviale Transport Trade Services convoacă acţionarii pentru a aproba majorarea capitalului social cu 30 milioane lei, prin încorporarea parţială a profitului nerepartizat în anii precedenţi.

Transportatorul de mărfuri fluviale Transport Trade...

Autor: Roxana Rosu

25.02.2022, 11:14 331

Transportatorul de mărfuri fluviale Transport Trade Services (TTS), companie antreprenorială listată la Bursa de Valori Bucureşti, convoacă acţionarii pentru a aproba majorarea capitalului social cu 30 milioane lei, prin încorporarea parţială a profitului nerepartizat în anii precedenţi.

Adunarea Generală a Acţionarilor este convocată pentru 1 aprilie 2021. Capitalul social al companiei este în prezent de 30 milioane lei.

Alexandru Mircea Mihăilescu are 25% din TTS, restul acţiunilor mergând la ceilalţi acţionari de pe segmentul principal al BVB, inclusiv fonduri de pensii Pilon II.

Potrivit anunţului publicat la BVB, majorarea capitalului social se va realiza prin încorporarea parţială a profitului nerepartizat în anii precedenţi (rezultat reportat), cu emisiunea în contrapartidă de acţiuni noi şi distribuirea lor gratuită către acţionari cu o rată de alocare de 1 acţiune nou emisă pentru fiecare acţiune deţinută de acţionari la data de Înregistrare a operaţiunii: 11 Mai 2022.

Compania, cu o capitalizare de 598 milioane lei, a avut anul trecut venituri totale consolidate de 598 mil. lei, plus 15%, şi un profit net de 66 mil. lei, plus 38%.

Cele mai mari cheltuieli ale TTS în 2021 au fost cele cu subcontractorii, de 209 mil. lei faţă de 191 mil. lei în anul precedent

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO