Companii

Tranzacţie. Alexandrion Group a preluat integral distribuitorul de băuturi Cavaway din Cipru

Tranzacţie. Alexandrion Group a preluat integral...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

09.09.2022, 00:00 136

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri de pe plan local, a achiziţionat integral pe 30 august acţiunile Cavaway Ltd, o companie cu sediul în Larnaca (Cipru) şi cu operaţiuni în aceeaşi industrie. Alexandrion Group era deja acţionar în compania din Cipru încă din 2019, atunci când a preluat un pachet majoritar în companie. 

Prin această preluare, compania fondată de Nawaf Salameh devine unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice din Cipru. 

„Viitorul sectorului, precum şi dinamica accelerată în plan geostrategic, energetic şi economic la nivel european şi internaţional impun unirea forţelor şi crearea sinergiilor operaţionale pentru a aborda în mod eficient condiţiile de piaţă în continuă schimbare“, a declarat Nawaf Salameh, preşedinte fondator al Alexandrion Group.

El a adăugat că aceste iniţiative sunt necesare întrucât compania operează într-un mediu extrem de competitiv care evoluează într-un ritm rapid.

Anul trecut, grupul anunţa că are în plan construcţia a opt distilerii pe mai multe continente şi extinderea reţelei de distribuţie pe toate pieţele externe în care există oportunităţi de dezvoltare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO