Companii

Tranzacţie între cehi: PPF Real Estate cumpără proiectul ARC de la Orhideea la 4 ani de la demararea autorizării proiectului

Tranzacţie între cehi: PPF Real Estate cumpără...

Autor: Bogdan Alecu

31.03.2022, 18:00 393

Grupul ceh de investiţii PPF, care deţine Pro TV şi care are dou clădiri de birouri în Bucureşti, a achiziţionat un teren de aproape 8.000 mp în zona Orhideea de la cehii de la RC Europe.

RC Arc Development - RC Europe a demarat în 2018 procedurile de obţinere a autorizaţiilor pentru construirea unui imobil de birouri lângă pasajul Basarab, încă din perioada în care terenul era în proprietatea IMS Proprietăţi - deţinut de fondul de investiţii Broadhurst Investments, care deţine şi Romarta.  Terenul a intrat în proprietatea RC Arc Development în 2019 şi asupra lui există o ipotecă de 3 mil. euro, potrivit datelor oficiale.

Astfel, pe lângă clădirile de birouri Metropolis Center şi Crystal Tower din Bucureşti, aflate deja în proprietatea PPF Real Estate, alţi 30.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne vor deveni disponibili odată cu finalizarea construcţiei noii clădiri de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO