Companii

Tranzacţie surpriză. Simon Maurer vinde Grupul Maurer către fondul Revetas, dar rămâne în companie şi în acţionariat pentru următorii cinci ani

Simon Maurer, antreprenorul care controlează grupul Maurer

Simon Maurer, antreprenorul care controlează grupul Maurer

Autor: Bogdan Alecu

21.04.2022, 00:07 9352

♦ Revetas, fondul de investiţii care deţine hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei şi birourile Landmark de lângă Piaţa Romană este la un pas de a cumpăra Grupul Maurer, dezvoltator rezidenţial.

Revetas Capital vrea să intre pe piaţa rezidenţială din România şi este la un pas de achiziţia Grupului Maurer, controlat în prezent de antreprenorul Simon Maurer.

Consiliul Concurenţei a anunţat ieri, 20 aprilie 2022, faptul că analizează tranzacţia prin care fondul de investiţii Revetas Capital, care deţine în România complexul hotelier Radisson Blu şi birourile The Landmark din Capitală, va prelua grupul Maurer, unul dintre cei mai mari dezvol­tatori imobiliari din România.

„În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege“, spun reprezentanţii  Consiliului Concurenţei. Maurer Imobiliare Group este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte rezidenţiale care acoperă oraşele Sibiu, Sighişoara, Braşov, Constanţa, Târgu-Mureş şi Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO