Companii

TravelMinit.ro: Numărul de rezervări pentru sejururi de Paşte a scăzut cu 76%. Turiştii rămân însă optimişti cu privire la sezonul de vară

TravelMinit.ro: Numărul de rezervări pentru sejururi de...

Autor: Roxana Rosu

13.03.2020, 14:34 1287

Peste 80% dintre hotelieri consideră că epidemia de coronavirus constituie o ameninţare reală pentru turismul intern, în condiţiile în care au înregistrat un număr considerabil mai mic de rezervări pentru lunile martie şi aprilie, iar în ultima săptămână s-au înregistrat şi primele anulări de sejururi, arată o analiză realizată de platforma TravelMinit.ro.

Cea mai mare scădere a numărului de rezervări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut a fost constatată pentru perioada Paştelui (76.7%), urmată de mini-vacanţa de 1 Mai şi sezonul de vară.

Turiştii tind să fie reticenţi cu privire la vacanţele din perioada imediat următoare, însă se menţin optimişti cu privire la sezonul de vară. 86% dintre hotelieri consideră că cele mai afectate perioade sunt luna martie şi aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO