Companii

Trei retaileri de bricolaj au anunţat şase magazine noi pentru România în următorii doi ani: Investiţiile depăşesc 60 milioane euro

ANALIZĂ

În prezent, magazinele Hornbach deservesc zona Bucureştiului (fiind amplasate în Berceni, Militari şi Baloteşti), existând de asemenea câte unu în Timişoara, Sibiu, Braşov şi Oradea.

În prezent, magazinele Hornbach deservesc zona Bucureştiului (fiind amplasate în Berceni, Militari şi Baloteşti), existând de asemenea câte unu în Timişoara, Sibiu, Braşov şi Oradea.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.01.2021, 12:14 2659

♦ În 2020, şapte magazine noi cu materiale de construcţii, dintre care unu de tip outlet, au completat piaţa de bricolaj din România.

Cel puţin şase magazine noi de bricolaj ar urma să-şi deschidă uşile în urmă­torii doi ani în Ro­mâ­nia, sub „semnătura“ Leroy Merlin, Horn­bach şi MAM Bricolaj, arată datele cen­tra­lizate de ZF, pe ba­za anunţurilor făcute de com­panii. Luând în calcul investiţiile medii pentru maga­zinele deja exis­tente sub aceste branduri, to­talul sumelor alo­cate pen­tru aceste des­chideri sare de 60 de m­ilioane de euro.

În toamna lui 2020, germanii de la Hornbach spuneau, la deschiderea magazinului lor din Oradea, că au început să dezvolte un magazin nou în Cluj-Napoca, ca parte a strategiei de extindere a reţelei de pe piaţa locală. O unitate nouă este prevăzută şi pentru Constanţa. La Cluj-Napoca, magazinul se află pe Strada Fabricii de Zahăr, la intersecţie cu strada Câmpina, pe un teren de patru hectare. La Constanţa, la acel moment, lucrurile erau într-o fază mai incipientă decât la Cluj-Napoca. Fusese ales terenul şi se lucra la obţinerea autorizaţiei de urbanism, deschiderea urmând să aibă loc după cea de la Cluj-Napoca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO