UN START-UP PE ZI

Trei tineri vor să dezvolte o reţea de cafenele după ce au luat fonduri prin programul Start-Up Nation

7 sep 2018 Autor: Florentina Niţu

♦ Cei trei antreprenori îşi propun să ajungă la opt locaţii în următorii doi ani şi la afaceri de 4 mil. euro până în 2023.

Dan Posea, Alexandru Poştoacă şi Mădălin Moroianu vor deschide luna aceasta prima cafenea în Bucureşti sub brandul Teto şi vor să se extindă în următorii doi ani cu alte şapte locaţii.

Start-up-ul Teto a luat naştere în luna aprilie, dar pentru că lucrările cu amenajarea locaţiei au durat mai mult, activitatea cafenelei va începe abia luna aceasta. Însă, tinerii au activat până acum pe piaţă prin intermediul unui bar mobil.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2018

 
Cuvinte cheie:
UN START-UP PE ZI
, cafenele
, business
, Start-Up Nation
, brandul Teto
, Dan Posea
, Alexandru Poştoacă
, Mădălin Moroianu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide