Companii

Tudor Personal Tailor mizează pe afaceri de 15 mil. euro în cinci ani. „Vrem în Emirate şi în China“

Autor: Cătălina Butan

08.05.2014, 00:05 595
Atelierul de croitorie Tudor Personal Tailor pariază pe o creştere a afacerilor în următorii cinci ani la 10-15 milioane de euro, în urma unei extinderi a businessului în Emiratele Arabe şi în China.
 
„Vrem să ajungem în pieţele imature, pieţele din Vest deja consacrate sunt greu de penetrat. Emiratele au potenţial, sunt foarte mulţi expaţi acolo. China are mult potenţial. Ca să ajungi în China trebuie să faci un cap de pod undeva la mijloc, în ţări cu care România are deja relaţii comerciale, spre exemplu, Kazahstan, Azerbaidjan, sunt pieţe care absorb serviciile premium“, a spus la ZF Live Marius Dan, unul dintre fondatorii Tudor Personal Tailor. Marius Dan, în vârsta de 30 de ani, a înfiinţat atelierul de croitorie în 2009, împreună cu Alin Copindeanu.
 
Tudor Personal Tailor, care creează pentru bărbaţi haine şi pantofi la comandă, rulează afaceri de peste 3 milioane de lei şi vinde în fiecare an circa 1.200 de costume şi 2.500 de cămăşi. Preţul unui costum variază între 450 şi 1.200 de euro, în timp ce o cămaşă costă între 120 şi 160 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO