Companii

Turiştii români pot zbura direct din Bucureşti către 40 de destinaţii vara aceasta: „Nu le aveam într-un număr atât de mare în anii trecuţi“

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Miruna Diaconu

27.04.2021, 09:00 359

TuriŞtii români au la dispoziţie zboruri directe din Bu­cu­reşti către 40 de destinaţii vara aceasta atât din Euro­pa, cât şi din alte părţi ale lumii. Pandemia a avut un efect major asupra agenţiilor de turism, care au fost ne­voi­te anul trecut să găsească soluţii pentru a putea supravieţui.

„Adăugăm circuite noi, adaptate vremurilor de acum (Cappadocia şi Coasta Lycia cu avionul) sau oferim şi alte spaţii de cazare în destinaţiile pe care le operăm (vile în Grecia). În cazul Turciei, pe lângă circuitele noi, pe lângă curse noi charter cu autocarul spre Bodrum, Marmaris, Kuşadasi (cursa directă spre Bodrum este noutatea anul acesta, curse şi din Braşov spre Turcia, dar şi Grecia şi Bulgaria, noutăţi, de asemenea), oferim şi vacanţe în Antalya pe zboruri charter din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Oradea. Nu le aveam într-un număr atât de mare în anii trecuţi“, spune Mădălina Balaiban, CEO al agenţiei de turism Hello Holidays.

Turiştii pot zbura anul acesta către nouă destinaţii din Grecia, cinci din Italia şi Spania, însă în topul preferinţelor turiştilor în această perioadă se află Egiptul, ţara către care există zboruri din aproape toate aeroporturile ţării. Biletele de zbor pe cursele charter se vând în general doar incluse în cadrul unor pachete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO