Companii

Turnul de birouri de 16 etaje din Floreasca al One United va genera venituri de 6 mil. euro din chirii. Investiţia necesară dezvoltării întregului ansamblu One Floreasca City este de 100 de milioane de euro

Turnul de birouri de 16 etaje din Floreasca al One United...

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.10.2019, 07:36 1398

Clădirea de birouri One Tower, parte a proiectului imobiliar multifuncţional One Floreasca City din Bucureşti, va fi livrată în trimestrul al patrulea din 2020, reprezentanţii dezvoltatorului estimând venituri din chirii de 6 milioane de euro.

„Pentru One Tower aşteptăm venituri din chirii de 6 milioane de euro. Până acum este închiriată în proporţie de 40% de companii din sectorul farmaceutic, companii de consultanţă sau case de avocatură. Lucrările de construcţie la One Tower sunt în grafic, proiectul urmând a fi livrat în trimestrul patru al anului următor“, a spus Victor Căpitanu, cofondator al One United Properties.

Proiectul One Tower, care se întinde pe o suprafaţă de 24.000 mp, va avea o suprafaţă închiriabilă de 23.867 mp, 460 de locuri de parcare, staţii de încărcare pentru maşini electrice şi parcare pentru biciclete.  Întregul proiect One Floreasca City se întinde pe o suprafaţă de 2,8 hectare din care 30% vor fi spaţii verzi. Proiectul va include birouri, locuinţe şi o zonă de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO