Companii

Ultimul imobil din proiectul Green Court, ridicat de Skanska, a ajuns la 70% grad de ocupare

Ultimul imobil din proiectul Green Court, ridicat de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.03.2017, 00:06 818
Dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska a ajuns la un grad de ocupare de 71% în imobilul C din cadrul ansamblului Green Court Bucharest, potrivit datelor oferite de companie. Oficialii companiei nu au oferit detalii privind chiriaşii acestei clădiri.

Creşterea gradului de ocupare la peste 70% duce clădirea cu un pas mai aproape de vânzare, ţinând cont că un model similar a fost folosit şi în cazul primelor două imobile din acelaşi complex. După ce au fost închiriate aproape complet, clădirile A şi B din Green Court Bucharest au fost vândute către fondul de investiţii Global­worth, al omului de afaceri grec Ioannis Papalekas, cel care, potrivit surselor din piaţă, ar putea fi cumpărător şi pentru această a treia clădire.

În 2015, Papalekas a plătit 89 de mi­lioane de euro pentru primele două clădiri ale proiectului de birouri Green Court, din apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, prima valorând 42 de milioane de euro, iar cea de-a doua 47 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO