UN START-UP PE ZI

Un antreprenor din Prahova speră să ajungă la vânzări de 750.000 de lei dintr-un business cu haine pentru copii

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 nov 2017 Autor: Simona Tatu

Fabrica din Mizil îşi desfăşoară activitatea cu ajutorul a peste 15 angajaţi şi are o capacitate de producţie de 800 de produse pe zi.

Alex Onciu, un antreprenor din judeţul Prahova, a înfiinţat în urmă cu cinci ani un business cu haine pentru copii şi speră ca în 2017 să ajungă la afaceri de circa 750.000 de lei, în creştere cu 50% faţă de anul trecut. În prezent, antreprenorul deţine o fabrică în Mizil, judeţul Prahova, şi un magazin online, unde comercializează haine pentru bebeluşi şi copii cu vârste până la 10 ani sub brandul Liloo.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, business
, copii
, haine
, prahova
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide