Companii

Un antreprenor din Slobozia trimite la export 99% din producţia de structuri metalice

Compania Orion SRL a avut anul trecut afa­ceri de 50,8 milioane de lei

Compania Orion SRL a avut anul trecut afa­ceri de 50,8 milioane de lei

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.10.2017, 00:07 3112

Compania Orion din Slobozia (jud. Ialomiţa), deţinută de familia Pop, exportă 99% din producţia fabricii de structuri metalice pentru industria telecom şi stâlpi pentru liniile de înaltă tensiune.

„Pilonii noştri au ajuns în Haiti, Republica Domi­ni­cană, Oman, Myanmar, în 24 de ţări din Africa, iar în Europa exportăm în ţări precum Ma­rea Britanie, Fran­ţa, Bulgaria, Fin­lan­da, Islanda, Ita­lia sau Polonia. Avem de lucru şi avem continui­ta­te în activitate“, a de­cla­rat pentru ZF Du­mitru Pop, ac­ţio­nar majoritar al com­paniei Orion, care are 167 de angajaţi.

Compania Orion SRL a avut anul trecut afa­ceri de 50,8 mil. lei (11 mil. euro), conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Compania a activat iniţial ca integrator de reţele de ca­blu şi televi­ziune, a lucrat la dezvol­ta­rea unor reţele pre­cum Mobil Rom (Orange de astăzi), Voxtel (Orange Republica Moldova) sau Cosmorom ( Cosmote), iar ulterior s-a concentrat pe realizarea de structuri metalice.

„Noi nu am simţit criza, chiar ne-am dezvoltat în această perioadă şi vom continua extinderea. Avem un program de dezvoltare în continuare pe termen mediu.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO