Companii

Un antreprenor din Vaslui face peste 10 milioane de euro anual din producţia şi procesarea de carne de pasăre

Un antreprenor din Vaslui face peste 10 milioane de euro...

Autor: Roana Rotaru

05.07.2016, 00:07 3343

Grupul de firme Morandi, controlat de antreprenorul vasluian Cătălin Moraru, a generat în anul 2015 venituri totale de peste 10 milioane de euro din producerea şi procesarea de carne de pui, cu aproximativ 19% mai mult faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

„Deţinem 10 magazine proprii de comercializare a produselor în regiunea Moldovei. Am dezvoltat o reţea de distribuţie a ouălor şi am încheiat contracte de vânzare carne de pui şi ouă cu mari lanţuri de magazine precum Mega Image, Billa, Carrefour şi  Profi“, a declarat pentru ZF Cătălin Moraru, proprietarul grupului de firme.

Morandi are un sistem integrat de producţie format din patru ferme de creşterea a păsărilor, o fabrică de tranşare şi ambalare a cărnii de pui şi un centru de ambalare ouă. Profitul net al grupului de firme a fost de peste 400.000 de euro în 2015, rezultate obţinute cu ajutorul a peste 130 de angajaţi.

Antreprenorul vasluian estimează o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 30% în acest an, sperând să ajungă la vânzări totale de peste 13 milioane de euro în 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO