Companii

Un antreprenor ieşean deschide un mall de 27 mil. € în Botoşani, oraş în care tinerii „aproape lipsesc“

A luat 30 mil. euro pe un mall în anii de boom

Spre deosebire de Moldova Mall, proiect amenajat de Prisecariu pe structura unui vechi magazin universal din centrului Iaşiului şi vândut de Dănuţ Prisecariu (dr.) în perioada de boom cu peste 30 de milioane de euro fondului de investiţii East Balkan (fostul Equest), Uvertura reprezintă o construcţie realizată de la zero.

A luat 30 mil. euro pe un mall în anii de boom Spre deosebire de Moldova Mall, proiect amenajat de Prisecariu pe structura unui vechi magazin universal din centrului Iaşiului şi vândut de Dănuţ Prisecariu (dr.) în perioada de boom cu peste 30 de milioane de euro fondului de investiţii East Balkan (fostul Equest), Uvertura reprezintă o construcţie realizată de la zero.

Autor: Cristi Moga

28.03.2013, 23:07 290

Omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, un antreprenor ieşean, cu afaceri în industria hotelieră, dar care a dezvoltat şi vândut şi un centru comercial – Moldova Mall din Iaşi -, deschide astăzi proiectul Uvertura Mall din Botoşani, un oraş cu 100.000 de locuitori ocolit de către marii investitori imobiliari chiar şi în perioada de boom a pieţei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO