Companii

Un brand doljean de produse din lapte de capră încearcă să intre în Carrefour şi Mega Image

Un brand doljean de produse din lapte de capră...

Autor: Roana Rotaru

07.11.2016, 00:05 1648
Compania Capri-Lact din judeţul Dolj, deţinută de Silvia Tworek, de naţionalitate ger­ma­nă, care produce în sistem integrat pro­duse din lapte de capră, mi­zează anul acesta pe vânzări totale de jumătate de milion de euro, duble faţă de anul trecut şi încearcă să pătrundă în Carrefour şi Mega Image.

Compania Capri-Lact deţine în comuna Mischii, judeţul Dolj, o fermă de capre cu 400 de capete şi o fabrică de lactate în care pro­duce mai multe tipuri de iaur­t, lap­te bătut, sana, chefir, smântână şi brânzeturi maturate cu diverse condimente, pe care le vinde atât în reţelele de supermarketuri, cât şi în magazinele mici, tradiţionale.

„Capacitatea de procesare a fa­bricii este de 10.000 litri pe zi, dar nu o atingem pentru că pro­ducem doar atât cât sunt comen­zi­le din partea Auchan, Metro şi Selgros şi a încă 16 magazine din Bu­cureşti. Acum procesăm 2.000 litri de lapte pe zi care provine în proporţie de 50% din propria fermă, iar 50% de la ţăranii din zonă“, a spus pentru ZF Adilen Diaco­nescu, directorul general al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO