Companii

Un complex de 6 mil. euro care va include un hotel, terenuri de sport, bazine de înot şi săli de evenimente va fi construit în comuna Feleacu, judeţul Cluj

Complexul se va întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, teren care deja a fost inclus în intravilan, primind astfel avizul Consiliului Judeţean Cluj.

Complexul se va întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, teren care deja a fost inclus în intravilan, primind astfel avizul Consiliului Judeţean Cluj.

Autor: Miruna Diaconu

24.10.2022, 17:45 11342

♦ Investiţia va fi realizată de Imosteel, o companie care activează în domeniul construcţiilor, fiind specializată pe hale şi structuri metalice, cu afaceri de 25 mil. lei.

Imosteel, o companie care activează în domeniul construcţiilor, investeşte 6 mil. euro în construirea unui complex în comuna Feleacu, judeţul Cluj. Imosteel, controlată Tiberiu Horobeţ,  este o companie specializată în producţia şi montarea halelor şi structurilor metalice, iar anul trecut a avut afaceri de 25 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe.

„Proiectul este gândit să integreze câteva funcţiuni care, în opinia noastră, sunt acoperite deficitar de actualele locaţii cu specific asemănător. Am acor­dat o atenţie deosebită amena­jă­rilor exterioare, tot proiectul fiind în fapt un parc de mari dimensiuni cu vegetaţie, zone exterioare de tip amfi­teatru şi terenuri sportive. Procentul de teren ocupat de clădiri este unul foarte redus. Proiectul aprobat până acum este unul oarecum general, care stabileşte direcţiile şi limitele generale de dezvoltare, în perioada următoare însă vom aprofunda toate aspectele acestei investiţii, urmând să revenim cu un proiect executat în detaliu, care, deşi nu va depăşi limitele proiectului iniţial, va aduce îmbunătăţiri de detaliu foarte consistente“, spune Tiberiu Horobeţ.

Complexul va include un parc, hotel, terenuri de sport, bazin de înot, săli de evenimente, iar proiectul se va adresa atât comunităţii locale, cât şi sportivilor şi organizatorilor de evenimente. Complexul se va întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, teren care deja a fost inclus în intravilan, primind astfel avizul Consiliului Judeţean Cluj, conform informaţiilor instituţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24