Un complex turistic din localitatea Vaţa de Jos (Hunedoara), scos la vânzare pentru 1,8 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

31 mai 2016 Autor: Mediafax

Un complex turistic balneoclimateric din comuna hunedoreană Vaţa de Jos se află din nou în categoria „bun de vânzare”, preţul cerut de proprietarul complexului - Telekom România Communications - fiind acum de 1,8 milioane de euro. „Perla Ardealului”, aşa cum a fost denumită staţiunea turistică din comuna hunedoreană Vaţa de Jos, este nefuncţională de circa 10 ani, deşi timp de doi ani a existat un contract de comodat încheiat între proprietar şi Ministerul Apărării Naţionale, condus la acel moment de Gabriel Oprea. În ultimii ani, au existat mai multe încercări de vânzare a complexului turistic. Potrivit anunţului actual de vânzare, spaţiul turistic şi sportiv de la Vaţa de Jos este scos la vânzare prin metoda licitaţiei cu ofertă în plic închis, preţul cerut de proprietarul Telekom fiind de 1.831.823 euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.05.2016

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
complex
, turism
, vanzare
, hunedoara
, scoatere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide