Companii

Un dealer de artă investeşte 60.000 de euro pe an pentru participarea la târguri. Anca Poteraşu: Vrem să aducem în România curatori şi actori foarte importanţi pe scena internaţională

Anca Poteraşu, dealer de artă: Colecţionarii din România nu sunt foarte diferiţi de cei din străinătate, doar că sunt mult mai puţini.

Anca Poteraşu, dealer de artă: Colecţionarii din România nu sunt foarte diferiţi de cei din străinătate, doar că sunt mult mai puţini.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.12.2019, 18:20 367

Optsprezece artişti îşi au lucrările expuse în galeria Ancăi Poteraşu, de unde operele pot fi şi cumpărate.

Anca Poteraşu, un dealer de artă din Bucureşti, investeşte anual 60.000 de euro pentru amenajarea galeriilor în vederea participării la târguri naţionale şi internaţionale, pentru transportul lucrărilor şi toată logistica necesară, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Banii provin, în general, din vânzarea lucrărilor pe care Anca Poteraşu le are în galeria proprie, de pe strada Popa Soare din Bucureşti.

„În galerie avem expoziţii atât provizorii, cât şi permanente. Ne-ar plăcea să invităm mai mulţi artişti străini, cred că este foarte important să fii cunoscut şi recunoscut internaţional“, spune Anca Poteraşu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO