Companii

Un dezvoltator imobiliar a vândut 37 de locuinţe cu 6 milioane de euro într-un proiect situat aproape de Piaţa Victoriei. Ansamblul va fi gata în 2019

Un dezvoltator imobiliar a vândut 37 de locuinţe cu 6...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.11.2018, 00:04 2414

Investiţia totală a dezvoltatorului este de 5 mil. euro.

Vasile Gagiu, dezvoltatorul care construieşte proiectul rezidenţial Barrio Residence din Bucureşti, în zona Pieţei 1 Mai, a contractat 37 din cele 42 de locuinţe pe care le va avea în final complexul. Valoarea cumulată a apartamentelor contractate este de şase milioane de euro, acestea fiind clasificate ca locuinţe de lux, potrivit dezvoltatorului.

„Clienţii provin din medii de top management, profesii liberale sau domeniul medical. Au mai rămas disponibile două penthouse-uri, amândouă cu o valoare de aproape un milion de euro, şi patru apartamente, însumând peste 700.000 de euro”, spune Vasile Gagiu, dezvoltatorul proiectului Barrio Residence, de pe strada Maior Alexandru Câmpeanu.

Investiţia totală în ansamblul rezidenţial este de cinci milioane de euro, sumă din care 25% sunt banii dezvoltatorului, iar 75% sunt bani obţinuţi prin credit bancar. Proiectul ar urma să fie gata în primăvara anului 2019, deşi iniţial data anunţată pentru finalizare era vara acestui an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO