Companii

Un dezvoltator logistic va construi două depozite pentru Fashion Days

Un dezvoltator logistic va construi două depozite pentru...

Autor: Bogdan Alecu

17.12.2015, 00:00 547

Dezvoltatorul de spaţii logistice şi industriale AIC Industrial & Logistic Development va dezvolta şi livra pentru Fashion Days un spaţiu de depozitare de clasă A compus din două depozite.

Spaţiul logistic se va întinde pe o suprafaţă de  peste 13.700 mp şi este compus dintr-un depozit cu o suprafaţă totală de 7.289 mp, ce urmează să fie definitivat în aprilie 2016 şi un al doilea, cu o suprafaţă de 6.425 mp, pentru care lucrările se vor încheia în luna mai 2016.

Ambele clădiri includ o zonă de birouri şi una de depozitare şi vor beneficia de platforme externe pentru acces şi parcare. Cele două spaţii sunt situate în cadrul A1 Business Park situat la kilometrul 13 pe autostrada Bucureşti – Piteşti. „Noul model de business al Fashion Days presupune un stoc mai mare de produse din colecţii noi, un timp de livrare mai scurt şi diversitate.

Momentan, selecţia de produse pe care o oferim clienţilor noştri cuprinde 500.000 de articole, însă ne dorim să creştem acest număr. Pentru a putea acomoda aceste schimbări, o nouă unitate de depozitare era necesară”, a spus Răzvan Predica, CEO al Fashion Days

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO