Companii

Un executiv din logistică investeşte 0,5 mil. € într-un showroom de mobilă

Un executiv din logistică investeşte 0,5 mil. €...

Autor: Roxana Petrescu

14.11.2016, 00:05 591
Tolga Oran, director de vânzări şi marketing pentru com­pania de transport şi logistică Gefco în regiunea Ger­mania, Europa Centrală, Balcani şi Orientul Mijlociu, a in­vestit 0,5 mil. euro într-un showroom de mobilă în Bu­cureşti, TORO Design, piesele fiind aduse local prin inter­mediul unor parteneriate cu artişti şi producători din Turcia mai ales, dar şi din Iran, Coreea de Sud sau unele state euro­pene.

Antreprenorul ia în calcul deschiderea unor show­room-uri şi în alte oraşe mari din ţară, targetul de vânzări pentru primul an de activitate fiind setat la un milion de euro. 

„Pentru început, investiţia a fost de 0,5 milioane de euro, dar ar putea ajunge la câteva milioane de euro în cazul în care vom începe implementarea proiec­telor noastre pe termen mediu, respectiv crearea unui centru de design în România şi relocarea unei părţi din producţia partenerilor noştri pe plan local“, a spus Tolga Oran, unicul acţionar al TORO Design.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO