Companii

Un fost director adjunct al Alpha Bank este numit director pieţe de capital la Appraisal & Valuation, companie care se va lista la BVB în această săptămână

Un fost director adjunct al Alpha Bank este numit...

Autor: Tibi Oprea

24.08.2021, 11:20 1017

Appraisal & Valuation SA (simbol bursier APP), deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, l-a cooptat în echipă pe Dan Andrei Constantin, fost director adjunct al Alpha Bank, în poziţia de Director of Capital Markets.

Aflându-se în plină expansiune şi fiind direct conectată la piaţa imobiliară şi la cea financiară, Appraisal & Valuation deschide astfel o serie de recrutări la nivel înalt care vor sprijini expansiunea companiei şi vor contura viziunea de dezvoltare pe următorii 10 ani.

Noul director, Andrei Dan Constantin, are o expertiză în managementul vânzărilor de credite, servicii bancare personalizate, creditare persoane juridice şi fizice, precum şi managementul riscului de creditare.

Finanţistul activează în industria bancară încă din 2003, având funcţii de management în instituţii bancare renumite precum Banca Transilvania, BRD, Banca Transilvania, Credit Europe Bank şi Alpha Bank.

„Recrutarea de lideri cu adevărat remarcabili din piaţă face parte din strategia noastră de dezvoltare, iar Andrei Dan Constantin, un as al finanţelor, are principala misiunea de a îmbunătăţi considerabil profitul companiei noastre. Mai mult, va implementa strategii digitale moderne care să uşureze munca oamenilor, astfel încât volumul serviciilor livrate pe piaţă să crească semnificativ în următoarea perioadă. Având în vedere experienţa de necontestat în lucrul cu IMM-urile, Andrei Dan Constantin va dezvolta noi servicii de consultanţă privind finanţarea afacerilor clienţilor noştri, acest lucru fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală cu noi produse şi servicii complementare celor deja existente. O particularitate aparte a experienţei profesionistului financiar Andrei Dan Constantin este restructurarea activităţii, în vederea îmbunătăţirii profitabilităţii, ceea ce va aduce un beneficiu semnificativ pentru toate companiile ce urmează a fi achiziţionate în următoarea perioadă de către Appraisal and Valuation SA,” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

În perioada imediat următoare, acţiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti.

Atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă face parte din strategia APP de a performa pe piaţa de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

NAI Global reprezintǎ o reţea de companii imobiliare comerciale independente şi unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesionişti şi 375 de birouri în 55 de ţări din întreaga lume.

Compania a pregătit listarea unui pachet de acţiuni la BVB în cel de-al treilea trimestru al anului 2021, iar primul pas în atingerea acestui obiectiv a fost derularea unui plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile necesare listării sunt intermediate de de broker-ul TradeVille.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor Agricole, a fermelor de producţie, a halelor de depozitare şi producţie, precum şi ale echipamentelor tehnice.

Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi (ANEVAR), organizaţie profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizaţi care dobândesc această calitate, în condiţiile legii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO