Companii

Un fotograf din Bucureşti a investit 10.000 de euro într-un business cu cabine fotografice şi a făcut afaceri de 70.000 de euro în 2018

Un start-up pe zi

Povestea OMG Cabina Foto a început în 2015

Povestea OMG Cabina Foto a început în 2015

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.04.2019, 19:30 1169

♦ O parte din investiţie a fost făcută printr-o finanţare Start-Up Nation ♦ Businessul se adresează atât organizatorilor de petreceri private, cât şi evenimentelor de companii.

Roberto Constantin, un fotograf de 35 de ani din Bucureşti, a câştigat anul trecut 70.000 de euro din furnizarea de cabine foto la evenimente private şi corporate. Pentru 2019, el mizează pe o creştere de 30% a afacerilor, ţinând cont că vrea să investească în tehnologii noi.

„Avem în lucru nişte produse şi cabine noi, atât ca tehnologie, cât şi ca servicii finale. Dispunem de mai multe cabine foto, din care patru ca­bine închise (cu perdele), trei cabine retro sau deschise (cadru larg şi număr mare de participanţi la fiecare poză) şi două oglinzi foto (cu touchscreen), toate construite în România chiar de noi. Cu aceste trei tipuri acoperim o gamă largă de pro­duse şi servicii pentru clienţii corporate, dar şi pentru evenimente private“, spune Roberto Constantin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO