Companii

Un francez a plecat din Carrefour şi şi-a deschis o microberărie


Arnaud Dussaix: Avem o capacitate maximă de producţie de 750 de hectolitri pe an, însă la nevoie putem să o dublăm. Cred că noi putem produce într-un an cam cât produce Heineken într-o zi, însă ne axăm pe producţie artizanală.

Arnaud Dussaix: Avem o capacitate maximă de producţie de 750 de hectolitri pe an, însă la nevoie putem să o dublăm. Cred că noi putem produce într-un an cam cât produce Heineken într-o zi, însă ne axăm pe producţie artizanală.

Autor: Cristina Roşca

01.06.2015, 20:11 3766

Arnaud Dussaix, un executiv francez care a lucrat timp de aproape 15 ani în cadrul Carrefour România, ultima poziţie fiind cea de director de opera­ţiuni, a plecat din cadrul grupului din Hexagon anul trecut şi a investit 100.000-150.000 de euro într-o micro­berărie în Bucureşti. Berea Sikaru este deja prezentă în mai multe baruri şi restaurante din Capitală şi din marile oraşe de provincie, dar şi într-o parte din ma­gazinele Carrefour şi în mai multe magazine locale de cartier.

„Am lucrat pentru Carrefour în România timp de circa 15 ani. Când eşti expat nu poţi sta atât de mult într-un loc, cred că eu am depăşit un record. Când mi-au spus că a venit momentul să plec şi mi-au propus să mă mut în Algeria am refuzat. Eu am vrut să rămân în România“, spune executivul.  În perioada septembrie 2011-iunie 2012 Dussaix şi-a luat o pauză de zece luni de România şi a plecat în Grecia în poziţia de task force team leader. Nu a rezistat însă şi s-a întors în poziţia de director de operaţiuni în România, poziţie pe care a ocupat-o timp de circa doi ani înainte de a pleca din Carrefour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO